oproepen!!!

Sponsoren gezocht voor het invalidenproject in
Wit-Rusland
 
In de kerk van pastor Pavel Schlyginski wordt Tweemaal per week een bijeenkomst georganiseerd voor mensen met een beperking. Vaak leven deze mensen zeer geïsoleerd en onder armoedige omstandigheden. Er wordt bijbelstudie gegeven en er kan worden geknutseld. De middag wordt afgelsoten met een gezonde maaltijd.
 

 In de zomer wordt er rond de kerk een kamp georganiseerd. Het project is een groot succes geworden. Wij hebben gehoord en gezien hoe belangrijk dit project is. Op deze manier leert men Jezus kennen en gesterkt door het geloof is de handicap vaak beter te dragen. Ook de betreffende ouders, familieleden, zowel van binnen als buiten de kerk komen zo in aanraking met het evangelie en hebben zich aangesloten bij de kerk van pastor Pavel.
Stichting Tsjerkind steunt dit project vanuit een apart fonds. Wij zijn op zoek naar mensen die dit project eenmalig of permanent financieel willen steunen.
Voor aanmelding en/of nadere informatie kunt u contact opnemen met
Dhr. D.A. Plandsoen tel.010-4500086.
of geld overboeken naar bank: NL 95 INGB 00078 50 121 t.n.v.Stichting Tsjerkind, Capelle aan den IJssel onder vermelding van ‘invalidenproject'